Dronspot matolääke kissan madotukseen helposti ja vaivattomasti

Matolääkkeen antaminen kissalle voi aiheuttaa paljon päänvaivaa kissanomistajalle, sillä kissat eivät usein vapaaehtoisesti suostu syömään tabletteja. Yleensä hyvänmakuisen matolääkkeen löytyminen kissalle on erittäin haastavaa. Dronspot on matolääke kissalle, jos haluat mahdollisimman helpon ja vaivattoman tavan kissan madotukseen. Dronspot paikallisvaleluliuos annostellaan kissan niskan iholle, jolloin lääkettä ei tarvitse antaa suuhun. Paikallisvaleluliuos on pakattu pipetteihin, joissa on pieni määrä (0,35–1,12 ml) liuosta. Pipetti tyhjennetään kissan takaraivon iholle yhteen kohtaan siten, ettei kissa pääse nuolemaan antokohtaa.

Kerta-annos Dronspot matolääkettä riittää

Kerta-annos tehoaa kaikkiin merkittäviin suolistomatoihin. Dronspotin vaikuttavat aineet ovat emodepsidi ja pratsikvanteeli, jotka ovat erittäin tehokkaita loisia tappavia lääkeaineita. Emodepsidi tehoaa suoliston sukkulamatoihin (suolinkaiset ja hakamadot). Emodepsidi on ainutlaatuinen lääke, sillä se tehoaa myös suolinkaisen elimistössä vaeltaviin toukkamuotoihin, toisin kuin useat muut ilman reseptiä myytävät sisäloislääkkeet. Pratsikvanteeli tehoaa heisimatoihin, jotka ovat yleisiä ulkona vapaana liikkuvilla, metsästävillä kissoilla.

Dronspot sopii yli 0,5 kg painaville ja yli 8 viikon ikäisille kissoille

Kissan koko vaikuttaa merkittävästi siihen, miten paljon matolääkettä tulee annostella. Liian pieni matolääkeannos voi lisätä loisten vastustuskykyä lääkkeelle. Tällöin kissan matolääke ei välttämättä toimi tulevaisuudessa toivotulla tavalla. Dronspot sopii kaikille kissoille, jotka ovat yli 8 viikkoa vanhoja ja painavat yli 0,5 kg. Sitä voidaan käyttää myös tiineyden ja imetyksen aikana. Näet tarkemmat ohjeet pakkausselosteista.

Kissan matoääke annostellaan terveelle iholle, sitä ei saa antaa suuhun. Jotta märän antokohdan koskettamiselta vältytään, Dronspot kannattaa annostella illalla ja pitää kissa erossa muista eläimistä sekä lapsista yön yli. Tällöin antokohta on ehtinyt varmasti kuivua.

Yleensä apteekista ilman reseptiä myytävät kissan sisäloislääkkeet tehoavat vain suolistossa oleviin aikuisiin matoihin. Tämä tarkoittaa, että kissalle voi jäädä matojen toukkamuotoja elimistöön. Dronspotin lääkeaineet ovat erittäin tehokkaita kissan matoja vastaan ja kerta-annos riittää niiden häätöön. Dronspotin lääkeaineet eivät kuitenkaan jää elimistöön pitkäksi aikaa, joten jos kissa altistuu loisille uudestaan, lääkitys on toistettava.

Dronspotia on kolme eri vahvuutta:

• pienelle kissalle (≥ 0,5–2,5 kg)
• keskikokoiselle kissalle (> 2,5–5 kg)
• suurelle kissalle (> 5–8 kg)
Yli 8 kg painaville kissoille käytetään sopivaa pipettiyhdistelmää

Dronspot on pakattu 2 pipetin pakkauksiin, joita saa apteekista ilman reseptiä.

Lue lisää kissan sisäloisista.

 

Dronspot® vet paikallisvaleluliuos kissoille. Vaikuttavat aineet: Pratsikvanteeli ja emodepsidi. Käyttöaihe: Kissoille sukkula- ja heisimatotartuntojen hoitoon. Vasta-aiheet: Ei saa käyttää alle 8 viikon ikäisille tai alle 0,5 kg painaville kissanpennuille. Haittavaikutukset: Kuolaaminen, pahoinvointi, lievät ja ohimenevät neurologiset häiriöt, ohimenevä karvanlähtö, kutina ja/tai tulehdusoireet antokohdassa. Pakkaukset: 2×0,35 ml, 2×0,7 ml ja 2×1,12 ml. Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

 

Dronspot vet 96 mg/24 mg:

Dronspot paikallisvaleluliuos suurille kissoille ≥ 5–8 kg, yli 8 kg painaville kissoille käytetään sopivaa pipettiyhdistelmää.

Annostus: 1 kerta-annospipetti
Tuotetiedot: katso pakkausseloste

Dronspot vet 60 mg/15 mg:

Dronspot paikallisvaleluliuos keskikokoisille kissoille > 2,5–5 kg.

Annostus: 1 kerta-annospipetti
Tuotetiedot: katso pakkausseloste

Dronspot vet 30 mg/7,5 mg:

Dronspot paikallisvaleluliuos pienille kissoille > 0,5–2,5 kg. Ei saa käyttää alle 8 viikon ikäisille tai alle 0,5 kg painaville kissanpennuille. 

Annostus: 1 kerta-annospipetti
Tuotetiedot: katso pakkausseloste

Dronspot kissalle

Dronspot paikallisvaleluliuos on kissan matolääke, ilman taistelua tableteista. Apteekista ilman reseptiä.

Lue lisää

Dronbits koiralle

Dronbits lihanmakuiset tabletit tehoavat kerta-annoksena koiran pyörö- ja heisimatoihin.

Lue lisää

Tuotteet

Drontal-tuotteet kissojen ja koirien madotukseen. Apteekeista ilman reseptiä.

Lue lisää